Βόλεϊ

Να «τσεκάρει» την πρόκριση θέλει ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο αγώνα των «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς του υπέρ του 3-0 σετ στην κροατική πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του κόντρα στην Ντιναμό Ζάγρεμπ στο «Παλατάκι» στις 18:00 και θέλει να υπερασπιστεί το 3-0 σετ υπέρ του στην πρώτη αναμέτρηση των «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών στην Κροατία και να «τσεκάρει» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ντάρκο Ζάκοτς χρειάζεται δύο σετ για την πρόκριση.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως: «Πολλά παιχνίδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά την ήττα στην Αθήνα από τον Ηλυσιακό, πρέπει να παίξουμε αμέσως ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έχουμε κερδίσει 3-0 σετ στο Ζάγκρεμπ, ένα υποσχόμενο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να επιβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, ώστε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη.

Είναι ένα καλό πράγμα για εμάς η Ευρώπη, ανεξαρτήτως όλων των προβλημάτων που έχουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε απέναντι στη νεανική ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x