Βόλεϊ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη στον μεγάλο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς»

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τίθενται απόψε αντιμέτωποι (20:15, EPT-3, sport-fm.gr) στο κλειστό της Πυλαίας στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Πρώτη «μάχη» στην Πυλαία με φόντο το League Cup «Νίκος Σαμαράς»!

Απόψε στις 20:15 o ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του θεσμού με τις δυο ομάδες να τίθενται για 7η φορά τη φετινή σεζόν αντιμέτωπες μετά τις «ομηρικές» τους μονομαχίες στο πρωτάθλημα!

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, θέλει να κατακτήσει τον δεύτερο του τίτλο για τη φετινή σεζόν μετά και το Super Cup το οποίο πήρε μέσα στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού! Η ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Τρούχτσεφ και τον Φαν Ντερ Ντρις να είναι πανέτοιμοι για το σημερινό ματς. Μάλιστα ο «δικέφαλος του βορρά» στοχεύει να πανηγυρίσει το παρθενικό του τρόπαιο στον θεσμό.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός πάει με σύμμαχο την παράδοση του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και την «αύρα» του τροπαιούχου! Οι «πράσινοι» είναι οι κάτοχοι του τίτλου τις δυο τελευταίες σεζόν και θέλουν να συνεχίσουν την εν λόγω κυριαρχία στον θεσμό και να φτάσουν τις τέσσερις κατακτήσεις.

Τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε νίκες έναντι του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων οι δυο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και οι άλλες τρεις στα playoffs.

Μάλιστα το «τριφύλλι» βρίσκεται σε περίοδο μεταγραφικού σχεδιασμού και λίγο πριν τους τελικούς της Volley League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχει ήδη «κλειδώσει» δυο θέσεις στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση των Μαξ Έλγκερτ για τη θέση του πασαδόρου και του Αριστείδη Χανδρινού για τη θέση του λίμπερο.

Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Kυριακή 7 Απριλίου στο κλειστό του Μετς.

1ος τελικός - Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 20.15 (Ε.Ρ.Τ.3 - H.D.): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Ψύχου, Σταυρίδου, Γραμματεία: Πασπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x