Βόλεϊ

Παραμένει και τη νέα σεζόν στον Πήγασο Πολίχνης ο Μήλης

Στον Πήγασο Πολίχνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Nίκος Μήλης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει την παραμονή του διεθνούς ακραίου!

«Έδεσε» και τον Μήλη ο Πήγασος Πολίχνης!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λίγες ημέρες μετά τις επεκτάσεις των συμβολαίων των Κώστα Προύσαλη, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, Mάκη Κανέλλου και Απόστολου Αρμενάκη, ανακοίνωσε ότι και ο ταλαντούχος διεθνής διαγώνιος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν!

Ο Νίκος Μήλης, θα συμπληρώσει έτσι τρία χρόνια στον Πήγασο, τον οποίο βοήθησε πάρα πολύ την περασμένη σεζόν ώστε να παραμείνει στην Volley League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Μήλη.

Ο αθλητής Νίκος Μήλης ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει στην ομάδα μας για 3η χρονιά. Η αγωνιστικότητα του και η εμπειρία του αποδείχτηκε πολύτιμη αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα την στιγμή που η ομάδα μας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί αυτό της Α1.

Νίκος Μήλης: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πήγασο Πολίχνης. Με τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση έχουμε γίνει μια «οικογένεια» πλέον και όλοι μαζί, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε στην Α1 δυναμικά, δικαιώνοντας όσους μας πίστεψαν και μας πιστεύουν. Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς."»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x