Βόλεϊ

Ενισχύθηκε με Γραμμενούδη ο Πήγασος Πολίχνης

Την επιστροφή του Αλέξανδρου Γραμμενούδη μετά από δύο χρόνια ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος Πήγασος Πολίχνης.

Στον Πήγασο Πολίχνης επιστρέφει ο Αλέξανδρος Γραμμενούδης. Ο 27χρονος πασαδόρος, γίνεται ξανά μέλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια, κατά τα οποία αγωνιζόταν κατά σειρά στον Φίλιππο Βέροιας και τον Άρη.

H ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Πηγάσου Πολίχνης και με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον πασαδόρο Αλέξανδρο Γραμμενούδη. Ο Αλέξανδρος είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Πηγάσου:

Ο αθλητής δήλωσε για την επιστροφή του στην ομάδα της Πολίχνης :

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Πήγασου. Γνωρίζω αρκετά καλά την ομάδα και είμαι βέβαιος πως το κάθε μέλος της, θα εργαστεί σκληρά για την επίτευξη των στόχων της. Η Πολίχνη αποτελεί ένα φιλόξενο μέρος για τους φιλάθλους και ανυπομονώ να τους έχουμε κοντά μας.
Σαφώς, η δυναμική του πρωταθλήματος είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά εμείς που χαιρόμαστε με την άμιλλα, θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να ανταμείψουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι υγεία, συναγωνισμό και ψυχαγωγία σε όλους τους αθλητές."

Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε για ακόμα μια φορά στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ και σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x