Βόλεϊ

Ανανέωσε με Πήγασο Πολίχνης ο Αρμενάκης

Παραμένει ακόμα έναν χρόνο στον Πήγασο Πολίχνης ο Απόστολος Αρμενάκης, αφού οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συνεχίζει την καριέρα του και την επόμενη σεζόν στον Πήγασο Πολίχνης ο Απόστολος Αρμενάκης. Το ΤΑΑ της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον βετεράνο κεντρικό για έναν ακόμα χρόνο, τον τρίτο συνεχόμενο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό Απόστολο Αρμενάκη.

Τα χέρια έδωσαν η διοίκηση κι ο Τόλης Αρμενάκης κι, έτσι, ο έμπειρος κεντρικός θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και, μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές του, θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα μας στις υψηλότερες θέσεις στην απαιτητική νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Τόλης Αρμενάκης για την ανανέωση δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω για τρίτη χρονιά να αγωνίζομαι στην ομάδα του Πήγασου. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Από εδώ και πέρα, μας περιμένει σκληρή δουλειά, ώστε να μπορέσουμε τους στόχους της ομάδας να τους καταφέρουμε αγωνιστικά. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Τόλη, σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x