Βόλεϊ

«Πληρώνει» τον πρώτο τελικό ο ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο 850 ευρώ τιμωρήθηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για ρίψη αντικειμένου και υβριστικά συνθήματα κατά αθλητή στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volleyleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του πρώτου τελικού της Volleyleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο «δικέφαλος» κλήθηκε να πληρώσει 850 ευρώ κατά συγχώνευση, για υποτροπή με ρίψη αντικειμένου και ομαδικά υβριστικά συνθήματα κατά αθλητή.

Αναλυτικά:

«Δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 23-4-2015, 1ος τελικός Playoffs) και λαμβάνοντας υπόψη τα έγγραφα που προσκόμισε το εγκαλούμενο ΤΑΑ δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, το ΜΠΔΟ επιβάλλει στο ΤΑΑ ΑΣ ΠΑΟΚ:

α) χρηματικό πρόστιμο 500 € προσαυξημένο κατά 20% λόγω υποτροπής για την ρίψη αντικειμένου στην ελεύθερη ζώνη και δη πρόστιμο 500 + 20% = 600 ευρώ για το ως άνω παράπτωμα (αρ. 17 § 2Α περ. β και 25 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ και

β) χρηματικό πρόστιμο 500 € λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητή (αρ. 1 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ σε συνδυασμό με αρ. 16Α περ. 1 του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ) και συνολικά, κατά συγχώνευση των ανωτέρω ποινών, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ το χρηματικό πρόστιμο των οχτακοσίων πενήντα (850) ευρώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x