Απόλυτα ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση των παικτών του στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του μετά το ματς, χαρακτηρίζοντας τη νίκη καθαρή, παρά τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» για τη διαιτησία.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο πάθος της ομάδας του για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες του ματς, τις οποίες θεωρεί ακατάλληλες.
«Καταρχήν θέλω να πω πως είναι η πρώτη φορά φέτος που παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Παίξαμε με πάθος, θέλαμε την νίκη. Κάναμε τα λάθη μας αλλά νομίζω ότι δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ περισσότερο. Δεν ξέρω για τα παράπονα, δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Το έχω πει ότι επειδή η ομάδα δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, είναι θέμα χρόνου να βγει και στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ήταν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες το ματς, ένα ακατάλληλο γήπεδο, με δυνατή ατμόσφαιρα και κάναμε την πιο δύσκολη δουλειά. Είναι πολύ καλό για την ομάδα μου, ξεπέρασε πολλές δυσκολίες και έφτασε σε μια καθαρή νίκη η οποία μας άξιζε 100%».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






