Βόλεϊ

Ψάρρας: «Παλέψαμε σαν θηρία, συγχαρητήρια σε όλους»

Ττη στεναχώρια του για την απώλεια του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών για τον Μίλωνα εξέφρασε ο Σάκης Ψάρρας μετά την ολοκλήρωση του τελικού του final-4 στη Λάρισα.

Ο Σάκης Ψάρρας τόνισε πως δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, θεωρεί πως οι παίκτες του Μίλωνα πάλεψαν στα θηρία κόντρα στον Ολυμπιακό, έδωσε συγχαρητήρια σε αμφότερους τους φιναλίστ, χαρακτήρισε φοβερή τη σεζόν, εξήρε τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ κι έδωσε υπόσχεση πως θα κατακτήσει τα επόμενα χρόνια το Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει φέτος, αλλά είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε και, μάλιστα, με αυτό τον τρόπο που είδατε. Παλέψαμε σαν θηρία, παίξαμε ωραίο βόλεϊ, κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή με τεράστιο μπάτζετ. Στο τέλος, μίλησε η προσωπικότητα των αθλητών του Ολυμπιακού και νίκησαν, έστω και στις λεπτομέρειες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά πως να μην δώσω και στους παίκτες μου για όσα έχουμε κάνει φέτος. Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Λάρισας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς. Ήταν, όντως, μια καταπληκτική χρονιά. Κλείνει ένας κύκλος της ομάδας εδώ, θα ανοίξει ένας άλλος με μεγαλύτερες επιτυχίες και τίτλους που δεν ήρθαν φέτος.

Θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" σε όλους μου τους συνεργάτες, αλλά και στη διοίκηση και σε έναν δικό μου άνθρωπο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπόρεσα να πάρω το Κύπελλο, όπως υποσχέθηκα, αλλά θα το κάνω στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x