Βόλεϊ

Ρόγκα στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δικαίωση η κατάκτηση του Κυπέλλου, νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό»

Η MVP του τελικού, Πένυ Ρόγκα έκανε λόγο για δικαίωση με την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, όσα είπε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Σταύρο Χονδροθύμιο:
Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο ποιος βρήκε την ψυχραιμία του. Στην αρχή έγινε άναρχο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες. Θέλαμε και οι δύο τον τίτλο. Βρήκαμε τα πατήματά μας, χαλαρώσαμε και παίξαμε πιο ποιοτικά, βγάλαμε προς τα έξω τα στοιχειά που μας καθορίζουν σαν ομάδα, δηλαδή σέρβις, μπλοκ, άμυνα».

Για το αν είναι δικαίωση για την ίδια: «Είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για εμένα. Εκτιμώ πιο πολύ αυτή την επιτυχία που ζω. Το οφείλω σε άτομα που αγάπησαν τον Παναθηναϊκό, αγνούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα τα δύσκολα χρόνια. Ήταν εκεί, ακόμα και αν οικονομικά δεν ήταν δυνατός ο Παναθηναϊκός, κατάφεραν και τον κράτησαν όσο πιο ψηλά μπορούσαν. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, χαίρομαι που έγινε η αρχή με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα είναι μια νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό για να παραμείνει στην κορυφή».

Για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε: «Δεν έχω συνηθίσει, τα λίμπερο δεν φαίνονται. Κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά και φαίνονται αυτοί που καρφώνουν και αυτοί που παίρνουν άσους. Χάρηκα πολύ, το αφιερώνω όλη την ομάδα, την οικογένειά μου και τον σύντροφό μου που με στηρίζει σε κάθε βήμα μου. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί το πρώτο μου κύπελλο συνοδεύεται από το βραβείο του MVP, όλες σεβόμαστε και βοηθάμε η μια την άλλη» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x