Βόλεϊ

Ψάρρας: «Ξυπνούν αναμνήσεις με τη συμμετοχή του Μίλωνα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του Μίλωνα στο Final 4 του Κυπέλλου παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Σάκης Ψάρρας.

Τη χαρά του για την πρώτη συμμετοχή του Μίλωνα σε Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ εξέφρασε ο Σάκης Ψάρρας. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε στη Συνέντευξη Τύπου στους στόχους που υπάρχουν στο θεσμό, ενώ παρόλα αυτά υπογράμμισε ότι αν ο Μίλωνας αποκλειστεί δεν θα είναι χαμένος και για αυτό τον λόγο είναι το αουτσάιντερ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια βολεϊκή πόλη όπως η Καλαμάτα. Πολλοί αθλητές, προπονητές έχουν βγει από αυτήν την πόλη. Προσωπικά μου ξύπνησαν αναμνήσεις, όταν το 2003 ως πασαδόρος της Νίκαιας και αουτσάιντερ της διοργάνωσης φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και την ΕΟΠΕ που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε ένα ωραίο τουρνουά σε αυτή την πόλη.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, έχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις φέτος. Παίξαμε στην Ευρώπη για πρώτη φορά, μπήκαμε στα πλέι οφ και διεκδικούμε το πρωτάθλημα, έχουμε γεμίσει το γήπεδό μας. Έχει γίνει πολύ σοβαρή στην ομάδα από τη διοίκηση έως το σταφ και τους παίκτες, είμαστε εδώ για να χαρούμε τη συμμετοχή. Είμαστε οι μόνοι που αν δεν πάρουμε το Kύπελλο δε θα είμαστε αποτυχημένοι. Είμαστε το αουτσάιντερ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη.

Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x