Βόλεϊ

Στιβαχτής: «Στο DNA του Ολυμπιακού να παίρνει τίτλους»

Ο MVP του πρωταθλήματος δεν «χορταίνει» και θέλει και το Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό.

Ως καλύτερη επιβράβευση σε μια δύσκολη σεζόν βλέπει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό αλλά και το βραβείο του MVP ο Κώστας Στιβαχτής.

«Θέλαμε να πειθαρχήσουμε στα μέτρα, γιατί φοβόμασταν για μας και τις οικογένειές μας. Η ομάδα πέρασε δύσκολα με τον κορωνοϊό, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε, να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάρουμε τον τίτλο. Η ομάδα έδειχνε πως ήταν καλή, αλλά ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Όλα είναι ρευστά πάντα και πρέπει να δίνεις το 100%», ανέφερε ο πολύπειρος πασαδόρος.

«Θέλουμε να το χαρούμε, μετά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Λιγκ Καπ και μετά θα δούμε για τη συνέχεια. Είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση, δύο νοκ άουτ ματς και εξαρτάται σε τι μέρα θα βρεθείς. Σίγουρα δεν θα πάμε για τουρισμό, η ομάδα έχει στο DNA να κατακτά τίτλους και θέλουμε και το Λιγκ Καπ», πρόσθεσε.

Όσο για το μέλλον του; «Δεν ξέρω, θα σκεφτώ μόλις τελειώσει η σεζόν. Θα αποφασίσω στη συνέχεια. Ακόμη βλέπω πως είμαι σχετικά σε καλή κατάσταση, δεν θέλω να προεξοφλήσω τίποτα», ανέφερε ο 41χρονος αθλητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x