Βόλεϊ

Στην Α1 ο Άρης!

Ο Άρης έγινε η δεύτερη ομάδα -μετά τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό- που κατέκτησε την άνοδο για την Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά τη νίκη του (3-1) κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου στην 22η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Γ’ όμιλο της Α2.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-1 του Αίαντα Ευόσμου και κατέκτησαν την κορυφή της βαθμολογίας μετά το εξ αναβολής ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Έτσι, ο Άρης είναι η δεύτερη ομάδα -μετά τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό- που θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α1.

Τα σετ: 14-25, 25-21, 25-09, 25-22
Άρης (Σολκίδης): Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Σωτηρίου, Διαμαντή, Γεροβασιλείου, Αποστολίδου, Καψαμπέλη-λ / Καλούδη, Θεότη, Γεροβασιλείου.
Αίας Ευόσμου (Γαβαλά): Μπουρνή, Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Καλανταρίδου, Κούση, Γλυκίδου, Ακριτίδου-λ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x