Βόλεϊ

Στον Παναθηναϊκό ο Καλμαζίδης

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αντρικού τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας των «πρασίνων» με τον Γιάννη Λάιο.

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σήμερα (Τρίτη 10/12) ο Γιάννης Καλμαζίδης, λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Γιάννη Λάιο.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Έσπερο, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Άρη και ως προπονητής έχει περάσει απ’ τον Ολυμπιακό, κρατάει και τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Μετά από άμεσες επαφές των «πρασίνων» με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά και την συγκατάθεση της ΕΟΠΕ, αποφασίστηκε να είναι αυτός που θα αναλάβει να βγάλει τον Παναθηναϊκό απ' το αγωνιστικό τέλμα που έχει περιέλθει, με ένα βαθμό σε εννιά αγωνιστικές της Volleyleague.

Μάλιστα, το ντεμπούτο του θα γίνει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» το Σάββατο στου Ρέντη, όπου οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα, χαρακτηρίζοντας πρόκληση του έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα. Θα δω την ομάδα, θα δουλέψουμε πολύ, με στόχο να πάνε καλύτερα τα πράγματα» ενώ για το ντέρμπι «αιωνίων» που έρχεται ανέφερε: «Έτσι τα έφερε η ζωή αλλά δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός είναι άλλες δέκα ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και κοιτάζουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x