Βόλεϊ

Στον ΠΑΟΚ η Για Γιονγκ Λι

O ΠΑΟΚ μετά την Ντα Γιονγκ Λι ανακοίνωσε την απόκτηση και της δίδυμης αδερφής της, Για Γιονγκ Λι.

Δίδυμοι... μπελάδες για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ Γυναικών. Μετά την Ντα Γιονγκ Λι, ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση και της δίδυμης αδερφής της, Για Γιονγκ Λι.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ» δήλωσε η Για Γιονγκ Λι και η Ντα Γιονγκ Λι ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ η θέα που έχει η πόλη προς την θάλασσα. Περιμένουμε να ενσωματωθούμε στην ομάδα».

Για το τι έχουν δει από τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είδαμε κάποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ όσο προετοιμαζόμασταν για την αναχώρηση μας από την Κορέα για την Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται να είναι πολύ ενδιαφέρον και σε αρκετά καλό επίπεδο και είμαστε ενθουσιασμένες που θα λάβουμε μέρος σε αυτό».

Για το γεγονός ότι θα σμίξουν ξανά με την Ισπανίδα διαγώνιο του Δικεφάλου: «Είχαμε επικοινωνήσει με την Κογιάρ πριν υπογράψουμε στον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε πως και πώς να παίξουμε ξανά μαζί της».

Η ανακοίνωση του Α.Σ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Jae-Yeong Lee, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Γεννημένη στις 15/10/1996, στη Νότιο Κορέα, η Jae-Yeong Lee έχει ύψος 179cm και αγωνίζεται ως ακραία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα τη σεζόν 2014-2015 από την Incheon Heungkuk Life Pink Spiders, ομάδα η οποία αποτέλεσε και σταθμό για την ίδια. Στην Incheon Heungkuk Life Pink Spiders, αγωνίστηκε μέχρι και τη σεζόν 2020-2021, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, αλλά πολλές ατομικές διακρίσεις.

Από την σεζόν 2015-16 μέχρι και τη σεζόν 2019-2020, η Jae-Yeong Lee αναδεικνύονταν η καλύτερη ακραία του κορεάτικου πρωταθλήματος, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία στο γυναικείο βόλεϊ παγκοσμίως. Μάλιστα τις σεζόν 2016-17 και 2018-19 είχε αναδειχθεί MVP, ενώ τη σεζόν 2016-17 βραβεύτηκε ως η κορυφαία στην υποδοχή στο πρωτάθλημα.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κορέας, με την οποία έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις. Σε ατομικό επίπεδο αναδείχθηκε η κορυφαία επιθετικός του προολυμπιακού τουρνουά, ενώ σε ομαδικό, έχει ένα χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x