Βόλεϊ

Συνάντηση των φορέων για το επαγγελματικό βόλεϊ

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ έγινε την Παρασκευή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Καραμπέτσου, του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου, και των εκπροσώπων του ΠΑΣΑΠ.

Στην ατζέντα της συνάντησης της Παρασκευής μεταξύ ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ περιλαμβάνονταν θέματα που εκκρεμούν και αφορούν στο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών και θέματα που απασχολούν τις σχέσεις μεταξύ των ΤΑΑ και των αμειβομένων αθλητών.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα κιι από όλες τις πλευρές κατατέθηκαν προτάσεις για:
Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την καταπολέμηση χειραφέτησης αγώνων και ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων (παράγοντες / προπονητές / / αθλητές).

Ενέργειες για τη συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών με σκοπό την έκδοση αποφάσεων για εκκρεμείς υποθέσεις και την εκ νέου λειτουργία της Επιτροπής για τυχόν νέες υποθέσεις.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συζητήθηκε το θέμα του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών.

Συζητήθηκε το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στη Volley League ανδρών από την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα με σκοπό τη βελτίωση υπηρεσιών των ΤΑΑ και της αναβάθμισης του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών.

Συμφωνήθηκε, από την πλευρά του ΠΑΣΑΠ, να κατατεθούν προς τη Λίγκα συγκεκριμένες προτάσεις το αργότερο έως το τέλος Μαρτίου.

Συμφωνήθηκε πως η συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το Πάσχα, ώστε να γνωρίζουν όλα τα μέρη πως θα πορευτούν, ενόψει της επόμενης και μεθεπόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x