Βόλεϊ

Συνεχίζει στον Φοίνικα Σύρου ο Γαλιώτος

Κάτοικος Σύρου και την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Μάρκος Γαλιώτος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα των Κυκλάδων.

Στον Φοίνικα Σύρου θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Μάρκος Γαλιώτος!

Ο 27χρονος πασαδόρος, ύψους 1.97, την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «Πειρατές», δίνοντας αρκετές λύσεις στην ομάδα του Στέλιου Καζάζη.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

«Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάρκο Γαλιώτο για τη σεζόν 2022-23. Ο διεθνής πασαδόρος είχε υπογράψει το 2021 τριετές συμβόλαιο με τον Φοίνικα, το γεγονός όμως ότι η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική την προσεχή σεζόν, του δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για καλύτερες επιδόσεις στο κυνήγι των στόχων».

Από την πλευρά του ο Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε:

«Ανυπομονώ για ακόμα μία χρονιά στον Φοίνικα, μία ακόμα καλύτερη χρονιά από την περσινή».

«Εγώ είχα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ωστόσο το ότι έχει χτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα και έχει ανανεωθεί το ρόστερ, μου δίνει κίνητρο και ώθηση ώστε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που θα θέλαμε περισσότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά, είναι η στήριξη από τον κόσμο. Θέλουμε οι φίλοι της ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα μας, ώστε να διαγράψουμε όλοι μαζί μία επιτυχημένη πορεία».

Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x