Βόλεϊ

Τζουλιάνι: «Δεν θεωρώ ότι θα είμαστε φαβορί στον τελικό, πολύ δυνατές ομάδες Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Μίλωνα και την πρόκριση των «ερυθρόλευκων« στον τελικό του Κυπέλλου, έκανε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Με άνεση ξεπέρασε το εμπόδιο του Μίλωνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Αλμπέρτο Τζουλιάνι, να κάνει δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

Αρχικά τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει τη συγκέντρωσή της στα μπλοκ και την άμυνά της ενόψει τελικού, στον οποίο θεωρεί ότι οι Πειραιώτες δεν θα πρέπει να θεωρούνται φαβορί, αφού Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Το επίπεδο μας ήταν αυτό που χρειαζόταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υποφέραμε στο δεύτερο σετ, αλλά καταφέραμε και κάναμε τη μεγάλη ανατροπή. Πρέπει να βελτιώσουμε στον τελικό τη συγκέντρωση μας στο μπλοκ και την άμυνα, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, θεωρώ ότι όποιος κι αν περάσει, οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές, σεβόμαστε πολύ και τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x