Βόλεϊ

Τζουλιάνι: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας»

Μπορεί να ήταν... κάτι περισσότερο από χαρούμενος για την κούπα, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δεν ξέχασε τα θύματα από την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη.

Στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών επέλεξε να αφιερώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, την ευρωπαϊκή κούπα των Πειραιωτών, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στις οικογένειες όσων έφυγαν άδικα από τη ζωή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Κατά τη διάρκεια του τελευταίου πόντου, πέρασε από το μυαλό μου όλος αυτός ο δρόμος που διανύσαμε για να φτάσουμε ως εδώ. Είμαι περήφανος για το σύλλογο και τους φιλάθλους μας και φυσικά, νιώθω χαρά για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας.

Σήμερα, πανηγυρίζουμε και από αύριο, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους υπόλοιπους στόχους που έχουμε. Το τελευταίο τρόπαιο είναι πάντα το πιο γλυκό, αλλά ας μην ξεχνάμε και το πόσο σημαντικό ήταν για τον σύλλογο, που επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς τίτλους μετά από 18 χρόνια»,
ανέφερε χαρακτηριστικά στο olympiacossfp.gr. \

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x