Βόλεϊ

Χαμός στο Ολυμπιακός-Τουρ: Παίκτης των Γάλλων κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση και… αποβλήθηκε!

Άγρια μορφή πήρε το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Ο Καμερουνέζος ακραίος της Τουρ κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από την εξέδρα, αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας και τελικώς αποβλήθηκε!

«Θύμα» ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού φέρεται να έπεσε ο Νέιθαν Γουνεμπάινα!

Ο Καμερουνέζος ακραίος της Τουρ, στο περιθώριο της αναμέτρησης των δύο ομάδων στου Ρέντη για το Τσάλεντζ Καπ του βόλεϊ, κατήγγειλε πως φίλοι των ερυθρολεύκων από την εξέδρα έκαναν ήχους μαϊμούς για να τον… πικάρουν.

Όταν, λοιπόν, ο Αφρικανός άσος αντιλήφθηκε τι συνέβη (πάντα βάσει των όσων ισχυρίστηκε ο ίδιος), αποχώρησε για τα αποδυτήρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Οι άνθρωποι της Τουρ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και τελικά τα κατάφεραν, αφού ο Γουνεμπάινα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο διαιτητής τον απέβαλε από το υπόλοιπο του αγώνα, επειδή αποχώρησε σε πρώτο χρόνο δίχως να πάρει σχετική άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό το σκηνικό εξελίχθηκε στο 24-24 του 1ου σετ, με τον Ολυμπιακό, εν τέλει, να το κατακτά και τους φιλοξενούμενους να αναγκάζονται να αγωνιστούν στο υπόλοιπο του αγώνα δίχως έναν εκ των κορυφαιών παικτών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x