Βόλεϊ

Χριστοδούλου στο sport-fm.gr: «Θέλουμε να φτάσουμε στους τελικούς του Challenge Cup»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πορφύρα για το Challenge Cup, η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση και τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη.

Με 3-0 σετ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πορφύρα, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Challenge Cup. Στον επαναληπτικό αγώνα, σε δύο εβδομάδες η ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται δύο σετ για να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Μία εκ των πρωταγωνιστών, η αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση, τους στόχους του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τη διαφορά που έκαναν τα σέρβις της Χίπε στην αναμέτρηση, αλλά και για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για την αναμέτρηση με τον Πορφύρα και τους ευρωπαϊκούς στόχους του Ολυμπιακού: «Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με έναν αντίπαλο γνώριμο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχει αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαρές, να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να βρίσκουμε σε κάθε παιχνίδι και πιο πολύ την ποιότητά μας. Οι στόχοι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι και πάλι υψηλοί. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα όνειρο μας και στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Final 4 και στους τελικούς. Όμως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί είναι πολύ δυνατές ομάδες και περιμένουμε να δούμε τους αντιπάλους μας».



Για τον αν έκρινε η Χίπε το παιχνίδι από τη θέση του σέρβις: «Η αλήθεια είναι ότι η Χίπε είναι μια αθλήτρια που κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας. Είναι πολύ καλή διαγώνιος και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, αγαπάει αυτό που κάνει και μας βοηθάει πάντα στα μέγιστα. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα το σέρβις της Χίπε έκανε τη διαφορά».

Για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πρωτόγνωρο για το πρωτάθλημά μας ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1 γυναικών ο ΠΑΟΚ). Γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλο σωματείο και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδό μας. Θα διαβάσουμε τον αντίπαλό μας τις μέρες που μας απομένουν και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εκ νέου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x