Βόλεϊ

Ζάκοτς: «Είχαμε αδυναμίες στην υποδοχή»

Στο πόσο μεγάλη είναι η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στάθηκε ο Ντάρκο Ζάκοτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πυλαία.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε σοβαρότητα στην αρχή της αναμέτρησης κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη, ζήτησε σταθερότητα στην απόδοσή τους, στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών και περιμένει βελτίωση και λιγότερα λάθη στα ευρωπαϊκά ματς του Γενάρη.

Αναλυτικά: «Να συγχαρώ τις παίκτριες μου που έβγαλαν αντίδραση και έπαιξαν στο "χρυσό" σετ όπως θέλω. Η Ντινάμο έπαιξε εξαιρετικά, "διάβασε" τις αδυναμίες μας, ειδικά στην υποδοχή που έχουμε πρόβλημα. Είπα στα κορίτσια πριν τον αγώνα να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να ξεχάσουν το 0-3 στην Κροατία.

Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι από την αρχή με σοβαρότητα. Μας βοήθησε ο Θεός στο "χρυσό" σετ και πήραμε την πρόκριση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε. Αυτό που θέλουμε είναι σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Έχουμε μπροστά μας μια μία δύσκολη αποστολή είτε με τη Βισμπάντεν, είτε με τη Γαλατασαράι.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, τα οποία μας ανάγκασαν να αυτοσχεδιάζουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες. Τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν τον Ιανουάριο και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχουμε διορθώσει τα λάθη μας και θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε καλύτερα».

Η Μαρία Οικονομίδου τόνισε πως: «Το κάναμε λίγο ενδιαφέρον παραπάνω… Δε θα έπρεπε! Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί, δε γίνεται να μην εμφανιζόμαστε στα υπόλοιπα σετ και να πρέπει να πάρουμε το "χρυσό". Αναμένουμε καλύτερες εμφανίσεις συνολικά. Θέλω να πω ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος χωρίς να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολα στην ομάδα, έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν έχουμε προπονηθεί όλοι μαζί κι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x