Βόλεϊ

Ζακχαίου και Πολυνοπούλου κορυφαίες κεντρικές του πρώτου γύρου της Volleyleague Γυναικών

Έπειτα από ψηφοφορία των 12 προπονητών της Volleyleague Γυναικών, Κατερίνα Ζακχαίου και Ιωάννα Πολυνοπούλου αναδείχθηκαν οι κορυφαίες κεντρικές του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, οι 12 προπονητές των ομάδων ψήφισαν μέσω του www.volleyball.gr την κορυφαία επτάδα και την αθλήτρια σε κάθε θέση που ξεχώρισαν στις 11 πρώτες αγωνιστικές.

Η Κατερίνα Ζακχαίου πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα της στην τρίτη της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με 9 από τους 12 κόουτς να την ψηφίζουν ως μία από τις κορυφαίες κεντρικές του πρώτου γύρου.

Η Κύπρια κεντρική μετά από 11 αγώνες στη Volleyleague γυναικών έχει πετύχει 114 πόντους με 59/111 επιθέσεις (53,2% αποτελεσματικότητα), 12 άσσους και 43 μπλοκ, οδηγώντας και τη κούρσα στη σχετική κατηγορία.

Επίσης η Ιωάννα Πολυνοπούλου απέσπασε 4 ψήφους από τους 12 προπονητές της κατηγορίας και μαζί με την Κατερίνα Ζακχαίου του Ολυμπιακού συμπληρώνουν δίδυμο πάνω στο φιλέ.

Μετά από 11 αγωνιστικές η 24χρονη αθλήτρια του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πετύχει 95 πόντους με 52/112 επιθέσεις (46,4% αποτελεσματικότητα), 12 άσσους και 31 μπλοκ, καταλαμβάνοντας και την 3η θέση στη σχετική κατηγορία.

Αναλυτικά οι ψήφοι των προπονητών:

Κατερίνα Ζακχαίου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 9 ψήφοι
Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ) - 4 ψήφοι
Άννα Καλαντάτζε (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 3 ψήφοι
Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι
Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι
Ιλιόνη Κελεσίδη (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 1 ψήφος
Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 1 ψήφος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x