Ένα πολύ σπουδαίο βήμα στην καριέρα της κάνει η Λέον Τεϊσέιρα. Η Βραζιλιάνα ακραία που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΖΑΟΝ, φτάνοντας ως τους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφήνει το Ζηρίνειο και μετακομίζει στην Τουρκία!
Όπως αναφέρουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας, η ταλαντούχα Βραζιλιάνα, έδωσε τα χέρια με τη Μανίσα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα της, επιστρέφοντας στην Τουρκία μετά το πέρασμά της και από την Βάκιφμπανκ.
Θυμίζουμε ότι η Τεϊσέιρα, έχει σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά τάραφλεξ με την Λοκομοτίβ Καλίνινγκραντ, ενώ έχει και σημαντική παρουσία σε Σαϊτάμα και Φλαμένγκο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






