Γενικά

Αφέθηκε ελεύθερος ο παίκτης που είχε συλληφθεί για τον θανάσιμο τραυματισμό του αθλητή χόκεϊ

Η αστυνομία σήμερα άφησε ελεύθερο τον παίκτη χόκεϊ που είχε τραυματίσει θανάσιμα στον λαιμό τον αντίπαλό του σε παιχνίδι που έγινε στο Σέφιλντ.

Ελεύθερο με εγγύηση άφησε η αστυνομία στη Βρετανία τον αθλητή χόκεϊ ο οποίος είχε συλληφθεί για τον θανάσιμο τραυματισμό του Ανταμ Τζόνσον σε παιχνίδι που είχε γίνει στο Σέφιλντ..

Ο αμυντικός των Στίλερς, Ματ Πετγκρέιβ είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί το παγοπέδιλό του είχε βρει τον άτυχο Τζόνσον στο λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο Πετγκρέιβ είχε συλληφθεί χθες από τους αστυνομικούς, και σήμερα μετά την νέα απόφαση για την ελευθερία του με εγγύηση, ο εκπρόσωπος του τμήματος του Νότιου Γιορκσάιρ έκανε γνωστή την εξέλιξη. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί αλλά επεσήμανε ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι η απόφασή που θα ληφθεί γενικότερα για την υπόθεση αυτή είναι αρκετά σημαντική και για το άθλημα.

«Η έρευνά μας ξεκίνησε αμέσως μετά από αυτήν την τραγωδία και έκτοτε διεξάγουμε εκτεταμένες έρευνες για να συνδυάσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην απώλεια του Άνταμ σε αυτές τις άνευ προηγουμένου συνθήκες.
Μιλήσαμε με εξειδικευμένους ειδικούς στον τομέα τους για να βοηθήσουμε στις έρευνές μας και να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με το τμήμα υγείας και ασφάλειας του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, το οποίο υποστηρίζει την εν εξελίξει έρευνά μας»
, ανέφερε ο ντεντέκτιβ, Μπεκς Χόρσφολ και συνέχισε:

«Ο θάνατος του Άνταμ έχει προκαλέσει σοκ σε πολλές κοινότητες, από τους ντόπιους κατοίκους μας εδώ στο Σέφιλντ μέχρι τους οπαδούς του χόκεϊ επί πάγου σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι κοινότητες θα περιμένουν από εμάς να χειριστούμε αυτήν την έρευνα με τον ίδιο επαγγελματισμό, δικαιοσύνη και ευαισθησία όπως κάθε άλλη και ζητούν Τα μέλη του κοινού απέχουν από σχόλια και εικασίες που θα μπορούσαν να εμποδίσουν αυτή τη διαδικασία. Οι σκέψεις μας παραμένουν με όλους τους πληγέντες από αυτό το καταστροφικό περιστατικό καθώς οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x