Γενικά

Χρήσιμες συναντήσεις του προέδρου της ΕΦΟΕΠΑ, Κώστα Παπαγεωργίου, στην Κρήτη

Ουσιαστικές συναντήσεις στην Κρήτη με φορείς, με τους οποίους είναι πιθανό να υπάρξει συνεργασία στο εσωτερικό της χώρας, είχε τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ, Κώστας Παπαγεωργίου.

Στη διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΕΦΟΠΕΑ, Κώστας Παπαγεωργίου, προγραμμάτισε και πραγματοποίησε επαφές με κορυφαία διοικητικά στελέχη του Δήμου Ρεθύμνου, με ανθρώπους του τοπικού σωματείου της ίδιας πόλης και του κλειστού γυμναστηρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, όπως και με υπεύθυνους ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Ψηλά στην ατζέντα της Ομοσπονδίας πινγκ πονγκ, άλλωστε, βρίσκεται αυτό το διάστημα η προοπτική ν’ αναλάβει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για άτομα με Πάρκινσον. Σύμφωνα με την υποψηφιότητά της, μέλημά της είναι να οργανώσει τη μεγάλη αθλητική εκδήλωση το 2023 στο Ηράκλειο. Η Ελλάδα έχει προκριθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στη δεύτερη φάση αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, οπότε και αισιοδοξεί ότι θα επιλεγεί και η τελική απόφαση αναμένεται στα τέλη του μήνα.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το «Lyttos Beach Hotel» στη Χερσόνησο, όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη, Παντελή Σαπουνάκη, και τον manage,r Νίκο Κριτσωτάκη. Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του πεντάστερου ξενοδοχείου, καθώς αυτό έχει προτείνει ο ελληνικός φάκελος για το κομμάτι της διαμονής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάρκινσον. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν και άλλες πιθανές δυνατότητες συνεργασίας, καθώς ο όμιλος Σαπουνάκη στηρίζει τον αθλητισμό.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της διοίκησης της ΕΦΟΕΠΑ είχε συνάντηση στα «Δύο Αοράκια» με τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου, Δημήτρη Τσιράκο. Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της σύγχρονης και μεγάλης εγκατάστασης, η οποία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάρκινσον, εφόσον η Ελλάδα πάρει τη διοργάνωση.

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε στο Ρέθυμνο συνάντηση με τον Δήμαρχο, Γιώργο Μαρινάκη, και την αντιδήμαρχο Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας και αθλητισμού, Πέπη Μπιρλιράκη, μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, Δημήτρη Καζιάλε, και τον προπονητή του σωματείου και πρώην διεθνή αθλητή, Σπύρο Κιούφη.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα αθλητισμού στην περιφέρεια και το ενδεχόμενο ανάληψης μιας διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x