Κολύμβηση

Χρήστου: «Ικανοποιημένος από το ρεκόρ και την 5η θέση»

H πέμπτη θέση στα 100μ. ύπτιο του Παγκοσμίου 25άρας πισίνας στη Μελβούρνη άφησε ευχαριστημένο τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος έκανε και πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό.

Ικανοποιημένος από την κατάληψη της πέμπτης θέσης στον τελικό των 100μ. ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Μελβούρνης, δήλωσε ο Απόστολος Χρήστου. «Είμαι ικανοποιημένος από το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό και την πέμπτη θέση στον τελικό. Κολύμπησα πάλι σε χρόνο κάτω από το ρεκόρ που είχα όταν ήρθα εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ήταν στις δυνατότητές μου ένας καλύτερος χρόνος, αλλά το μετάλλιο κρίθηκε στις λεπτομέρειες» ανέφερε ο Ελληνας πρωταθλητής Ευρώπης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο Χρήστου συνεχίζει τις υποχρεώσεις του τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/12), όταν μετέχει στα προκριματικά των 50μ. ύπτιο, αγώνισμα στο οποίο έχει την τέταρτη επίδοση ανάμεσα σε όλους τους μετέχοντες. Την ίδια ημέρα υπάρχει και η συμμετοχή του Ανδρέα Βαζαίου, ο οποίος μάλιστα έχει δηλωθεί σε δύο αγωνίσματα (100μ. μικτή ατομική και 200μ. πεταλούδα), οι προκριματικοί των οποίων διεξάγονται με διαφορά περίπου 20 λεπτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x