Ο Απόστολος Χρήστου επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2026, που διεξάγονται στο Τάραντο της Ιταλίας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 24.74, αφήνοντας ξεκάθαρα πίσω του τον ανταγωνισμό. Δεύτερος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Ιταλός Φραντσέσκο Λατσάρι, με 25.12, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ισπανός Μάρκος Ρόδριγες με χρόνο 25.20.
Από ελληνικής πλευράς, στην ίδια κούρσα αγωνίστηκε και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, ο οποίος έδωσε τη μάχη του για μια θέση στο βάθρο, όμως τελικά περιορίστηκε στην 5η θέση με 25.36.
Έτσι, ο Χρήστου πρόσθεσε ακόμη μία σημαντική διάκριση στη συλλογή του, χαρίζοντας στην ελληνική αποστολή ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Τάραντο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






