Μαχητικά Αθλήματα

«Χτυπάνε» τίτλο

Τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας του «χτυπάνε» Νίκος Κοντογιάννης και Γιάννης Μπούκης που θα αναμετρηθούν με Κ1 rules στο πλαίσιο του Gods of War 6 (κλειστό Δαΐς-29 Μαρτίου).

Η ανακοίνωση του promotion:

«Γιάννης Μπούκης vs Νίκος Κοντογιάννης, θα αγωνιστούν για το ποιος θα κατακτήσει της ζώνη της WKU, σε αναμέτρηση 5 γύρων των 3 λεπτών, στα 70,5 kg.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα , η ζώνη διεκδικήθηκε στο GODS OF WAR 2,όπου έγινε η πρώτη τετράδα στην Ελλάδα για την κατηγορία των 70 kg, μεταξύ των αθλητών Ιορδανίδη,Γκίκα, Φιλιππίδη,Παπαδημητρίου.

Η ζώνη αυτή πλέον, έχοντας μείνει vacant, έρχεται να διεκδικηθεί εκ νέου από δυο φέρελπις και ταλαντούχους αθλητές, που με σκληρή δουλειά θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Από τη μία ο Γιάννης Μπούκης, αθλητής της Μαρίας Αβραμίδου, έρχεται αήττητος από τις δυο τελευταίες εμφανίσεις του στο GODS OF WAR αλλά και από διεθνείς εμπειρίες σε αγώνες Thai Boxing.

Απέναντί του θα βρει τον Νίκο Κοντογιάννη, αθλητή του Βασίλη Ξερικού, ο οποίος αργά και σταθερά με πολύ καλές εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, έρχεται να διεκδικήσει τον τίτλο . Να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τους προπονητές τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία

Καγκελίδης vs Κουλάλης.

Ο Γιάννης Καγκελίδης του Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη, που είχε πραγματοποιήσει έναν εξαιρετικό αγώνα με τον Παναγιώτη Ζησιμόπουλο στο GODS OF WAR 5, θα αγωνιστεί αυτή τη φορά με τον Αντρέα Κουλάλη, του Γιώργου Γιδάκου.

Ο Αντρέας είναι ένας αθλητής που ξεχώρισε στα Trials του Gods of War και έτσι πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με τον Καγκελίδη, σε ένα super fight 3?3, K-1, 62 kg.

Στο τελευταίο GODS OF WAR, ένας από τους αγώνες που είχαν ξεχωρίσει, ήταν αυτός του Γιάννη Καγκελίδη με τον Παναγιώτη Ζησιμόπουλο. Ο Παναγιώτης όμως δυστυχώς τραυματίστηκε στον αγώνα του στην Κύπρο και έτσι δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η ρεβάνς. Θα υπάρξει όμως συνέχεια σε αυτή την εκρηκτική κατηγορία καθώς όπως είχαμε προαναγγείλει σκοπεύουμε στο GODS OF WAR 7 να ανοίξει επαγγελματικός τίτλος Ελλάδος και να αγωνιστούν οι κορυφαίοι αθλητές».

inner

Η κάρτα αγώνων, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:

ISKA Intercontinental Title
Γιάννης Σοφοκλέους vs Damien Ozenne (Γαλλία)

76κ. K1 rules
Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs θα ανακοινωθεί

Heavyweight, K1 rules
Σταύρος Γρηγορακάκης vs θα ανακοινωθεί

WKU Hellas Title
Γιάννης Μπούκης vs Νίκος Κοντογιάννης

81κ. K1 rules
Βίκτωρας Τοσλούκο (Polichronakis team) vs Στέφανος Κωνσταντελόπουλος (Hellas Top Team)

62κ. K1 rules
Γιάννης Καγκελίδης (BG Academy) vs Ανδρέας Κουλάλης (Spartan Warriors)

61κ. Muay Thai
Αλέξανδρος Βλάχος (Katis Team) vs Γιώργος Παπουτσάκης (Rama Camp)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x