Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Στα μπαράζ θέλουμε και τύχη, αλλά αυτή η ομάδα, σε κάνει να την πιστεύεις και αξίζει να περάσει!

Μια πολύ απλή σκέψη είναι, πως αν η Ελλάδα έκανε τις δύο εμφανίσεις εναντίον της Γαλλίας, στα παιχνίδια κατά των Ολλανδών, πιθανώς και να είχε προκριθεί απευθείας στα τελικά!

Με υποθέσεις, όμως, τίποτα δεν γίνεται γι’ αυτό και ας κρατήσουμε, την εικόνα από το χθεσινό παιχνίδι και ας την πάρουμε μαζί μας για τα μπαράζ της δεκαετίας, τον ερχόμενο Μάρτιο με το Καζακστάν και ελπίζω και μετά, είτε με Γεωργία ή Λουξεμβούργο!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Εθνική μας ομάδα έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από το 2019 με τον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο, που η συνέχεια της ήταν αυτό που είδαμε με τον Πογέτ. Σε αυτό το διάστημα, βγήκαν νέα πρόσωπα στην επιφάνεια, με τον Ολλανδό να μας αφήνει μία παρακαταθήκη κάποιων παιδιών, πάρα πολύ σημαντικών στην τωρινή λειτουργία της ομάδας και έπειτα, είχαμε για πρώτη φορά ξεκινήσει απόλυτα σοβαρά, και συνειδητοποιημένα, την φάση του Nations League τον Ιούνιο του 2022.

Εκείνες οι δύο πρώτες νίκες, στο Μπέλφαστ και στην Πριστίνα, και οι δύο με γκολ του Μπακασέτα, έδειχναν πως κάτι αλλάζει. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης, μας έδωσε αυτό το γραμμάτιο, που θα μπορέσουμε να εισπράξουμε, πλέον, τον Μάρτιο, για να πάμε σε τελική φάση, για πρώτη φορά από το 2014 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, φτάνει να είμαστε προσηλωμένοι και σοβαροί. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x