Γενικά

Στα χνάρια του Πελέ και του Μπεκενμπάουερ ο Ραούλ!

Στην ομάδα που έκλεισαν την καριέρα τους ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ συμφώνησε να αγωνίζεται ο Ραούλ, καθώς «έδωσε τα χέρια» με τη διοίκηση των Νιού Γιόρκ Κόσμος.

Έναν ακόμα σπουδαίο ποδοσφαιριστή απέκτησαν οι Νιού Γιόρκ Κόσμος. Ο 37χρονος πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Γκονζάλεθ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο της Νέας Υόρκης, στον οποίο αγωνίστηκαν ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ τη δεκαετία του 70'. Ακόμα η συμφωνία προβλέπει πως ο Ισπανος άσος θα συνδράμει στην ανάπτυξη των ακαδημιών των Νεοϋορκέζων.

Ο ίδιος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος με την άνοδο του αθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπως φάνηκε και με την παρουσία της στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Το επίπεδο στην λίγκα βελτιώνεται διαρκώς και η εθνική ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά στη Βραζιλία», είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.



Η ομάδα της Νέας Υόρκης συμμετέχει αυτή τη στιγμή στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία των ΗΠΑ, στην NASL(North American Soccer League).

Από το 2010 που ανασυστάθηκαν, οι Νιου Γιορκ Κόσμος προσπαθούν να επανέλθουν στο προσκήνιο μετά τις ένδοξες μέρες της δεκαετίας του 70’ και του 80', όταν τη φανέλα της ομάδας φόρεσαν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής. Έτσι ο Ραούλ θα προσπαθήσει να προσδώσει λίγη από τη χαμένη λάμψη του παρελθόντος και να βοηθήσει παράλληλα τη νέα του ομάδα του στην επίτευξη των στόχων της.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη Σάλκε και την Αλ-Σαντ του Κατάρ.


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x