Γενικά

Στη μάχη και εταιρείες αυτοκινήτων

Εμπρακτη προσφορά στη μάχη κατά του κορωνοϊού καταθέτουν και οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων.

Με τον τρόπο αυτό στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στον τομέα της Υγείας από τα συναρμόδια υπουργεία στην πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε και τη χώρα μας.

Η Κοσμοκάρ

Ο επίσημος εισαγωγέας Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Bugatti παραχωρεί ένα άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter στην πολιτεία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί. Παράλληλα στον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) παραδίδει άμεσα επιβατικά οχήματα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων σε όλη την επικράτεια. Τέλος, παραχωρεί στόλο επαγγελματικών αυτοκινήτων στις αλυσίδες super market για παράδοση τροφίμων και άλλων αγαθών κατ’ οίκον.



Ο όμιλος Συγγελίδη

Εχοντας παραδώσει 143 ασθενοφόρα Peugeot τύπου Boxer, δωρεά του ιδρύματος ΝΙΑΡΧΟΣ, έχει αναλάβει τη συντήρηση πλέον όλου του στόλου σε όλη την επικράτεια, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία για τη μεταφορά ασθενών.

Η Toyota Hellas

Αντιλαμβανόμενοι την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής και πολιτικής αλληλεγγύης παρέδωσε 150 οχήματα στην Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την κάλυψη αναγκών σε ευπαθείς ομάδες πλυθησμού.



Η Volvo Car Hellas

Υπολοιώντας τις γενικές κατευθύνσεις της μητρικής εταιρείας για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που παρέχουν υπηρεσίες, παραχωρεί στον Ερυθρό Σταυρό (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός) αυτοκίνητα test drive για να καλυφθούν ανάγκες μετακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταφέροντας ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, καλύπτοντας και το κόστος καυσίμου και της απολύμανσης.

Ο όμιλος Σαρακάκη

Παραχώρησε στον Δήμο της Αθήνας 15 καινούργια δίκυκλα Honda Supra GTR 150 προς αξιοποίηση από τη Δημοτική Αστυνομία για τον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x