Ισπανία

«Στη Ρεάλ με Μακελελέ και Τιάγκο Σίλβα ο Αντσελότι»

Συνέχεια στη φημολογία που θέλει τον Αντσελότι να είναι ο επόμενος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της σεζόν δίνει η γαλλική «Parisien». Μακελελέ και Τιάγκο Σίλβα θα πάρει μαζί του ο Ιταλός.

Ο Τιάγκο Σλίβα και ο Μάρκο Βεράτι ενδέχεται να αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον ο Κάρλο Αντσελότι αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Αυτό αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα «Parisien», υποστηρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ που βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν μαζί με τον Ιταλό τεχνικό αναμένεται το επόμενο διάστημα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Η απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα θα είναι σίγουρα μία από τις πρώτες που θα γίνουν με τον 54χρονο προπονητή στο τιμόνι των «μερένχες», όμως ο Βεράτι (Ιταλός χαφ) μπορεί να είναι ο επόμενος με ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Αντσελότι δεν θα φτάσει στη Μαδρίτη συνοδεία μόνο αυτών των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακόμη ένας που θα περάσει ή θα επιστρέψει καλύτερα στο «Μπερναμπέου» είναι ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αποσύρθηκε στην Παρί και ενδέχεται να είναι ο βοηθός του Αντσελότι στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x