WRC

Στην M-Sport ο Κούμπιτσα!

Τους οδηγούς της ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι,WRC, για το 2014 ανακοίνωσε η M-Sport. Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Μίκο Χιρβόνεν θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του Ford.

Η περσινή θητεία του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στο WRC2 ήταν αρκετή για να πείσει τον Μάλκολμ Γουίλσον, για τις ικανότητες του Πολωνού πιλότου, ο οποίος ανακοινώθηκε από την M-Sport για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω και στους 13 γύρους του πρωταθλήματος με τη Ford οδηγώντας το Fiesta RS. Η υποστήριξη της Lotos Group με την οποία συνεργάζομαι, συνδυάζει την γνώση με την εμπειρία και αυτό θα με βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη μου», ήταν τα λόγια του Κούμπιτσα.

Ο Πολωνός οδηγός θα τρέξει σε όλους τους γύρους του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta RS το 2014 και θα έχει για ομόσταβλο τον Μίκο Χιρβόνεν, ο οποίος επιστρέφει στα γνωστά λημέρια, ύστερα από δύο... υποτονικά χρόνια στην Citroen.

«Το να επιστρέφω στην ομάδα με κάνει να αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ καλά για μένα και για τον συνοδηγό μου, αλλά παρά το γεγονός ότι αποκτήσαμε εμπειρίες και αναμνήσεις δεν καταφέραμε αυτά που θα μπορούσαμε. Με την επιστροφή στην M-Sport θα έχω την ευκαιρία να προσπαθήσω ξανά, μια καινούρια αρχή με ένα αυτοκίνητο που ξέρουμε ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Σκοπός μας είναι οι νίκες και είμαστε σε καλή θέση για να τις διεκδικήσουμε», δήλωσε ο Χιρβόνεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x