MOTO GP

Στην πλάτη του «γιατρού» ο Λορένθο

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ξεπέρασε τον Χόρχε Λορένθο στον τελευταίο γύρο και εξασφάλισε την τρίτη θέση εκκίνησης στο Moto GP της Μαλαισίας. Ταχύτερος ο Πεδρόσα, δεύτερος ο Μάρκεθ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι δύο αναβάτες της Yamaha «σφάζονται» για τον τίτλο, αλλά εκείνοι της Honda κυριάρχησαν στις κατατακτήριες στην πίστα της Μαλαισίας. Ο Ντάνι Πεδρόσα, μετά τη νίκη του στο τελευταίο Grand Prix πήρε την pole position μπροστά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν, πάντως, ο κερδισμένος στη μάχη του τίτλου, καθώς στον τελευταίοι γύρο ξεπέρασε τον Χόρχε Λορένθο εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση. Ο «γιατρός» έχει προβάδισμα 11 βαθμών δύο αγώνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και μπορεί να πανηγυρίσει ακόμη και την Κυριακή τον τίτλο, εφόσον αυξήσει τη διαφορά του στους 26 βαθμούς.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 9:00.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x