Γενικά

Στην ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. το βραβείο καλύτερου εμπόρου BMW

Στην ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. το βραβείο καλύτερου εμπόρου BMW στην εξυπηρέτηση πελατών στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η BMW τιμά τους καλύτερους εμπόρους της στον κόσμο. Το 2016 ήταν μια χρονιά ρεκόρ στις πωλήσεις του BMW Group με πάνω από 2 εκατομμύρια οχήματα και τα αριστεία αυτά τιμούν την εξαιρετική συμβολή των εμπόρων της εταιρείας. Ήταν η Πέμπτη φορά που η BMW τίμησε τις προσπάθειες του παγκοσμίου δικτύου εμπόρων της με το θεσμό «Excellence in Sales».

Με τα βραβεία αυτά, το BMW Group αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο των εμπόρων στην επιτυχία της εταιρείας. Το πρόγραμμα επιβραβεύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες του BMW Group και του δικτύου εμπόρων στην επίτευξη νέων σημείων αναφοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις και ενισχύει την κορυφαία θέση νέων εμπόρων στις εγχώριες αγορές τους.

«Το διεθνές δίκτυο των εμπόρων είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές της συνεχιζόμενης επιτυχίας του BMW Group», σχολίασε ο Ian Robertson, μέλος του Δ.Σ. της BMW AG.Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνεργάτες οι οποίοι μας βοήθησαν να καταγράψουμε νέα ρεκόρ το 2016.

«Τώρα συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φέτος. Ο στόχος θα επιτευχθεί από το λανσάρισμα την νέας BMW Σειράς 5 και την προϊοντική μας επίθεση, με 40 νέα και ανανεωμένα μοντέλα που αναμένονται στην αγορά τα επόμενα 2 χρόνια

Η ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε., διακρίθηκε ως ο Καλύτερος Επίσημος Έμπορος BMW, ανάμεσα σε 224 επίσημες κάθετες αντιποσωπίες BMW, στην Εξυπηρέτηση Πελατών, σε επίπεδο sales και after sales, στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x