Στίβος

Στις 11 Σεπτεμβρίου το «Filothei Women Gala»

To "Filothei Women Gala" θα διεξαχθεί φέτος στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Τετάρτη, ξανά στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το φετινό «Filothei Women Gala» στίβου θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και, ακολουθώντας τις υπουργικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων.

Το αγωνιστικό μέρος αναμένεται με ενδιαφέρον, όπως και οι εκπλήξεις. Εδικά φέτος, οι διοργανωτές προσανατολίζονται στη διεξαγωγή αγωνίσματος μέσα από το οποίο θα συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για δράσεις που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό.

Οι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο αγώνισμα και τον τρόπο διεξαγωγής του, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα. Πολλές Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο, ανάμεσα σε αυτούς και οι Βαλκανικοί.

Το «Filothei Women Gala» διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης, με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x