Γενικά

Στις 12-13 Δεκεμβρίου τα ευρωπαϊκά ματς για τις Σάρισες στη Φλώρινα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα βάλουν πάλι τα… ευρωπαϊκά τους ρούχα οι Σάρισες Φλώρινας, οργανώνοντας κιόλας όμιλο για διασυλλογικό κύπελλο πινγκ πονγκ της «γηραιάς ηπείρου».

Στην εποχή του κορωνοϊού, η πρώτη φάση στο Europe Cup επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών (το μέχρι πρότινος ETTU Cup) τοποθετήθηκε οριστικά για τις 12 και 13 Δεκεμβρίου, εφόσον βέβαια δεν φέρει νέες αναβολές η πανδημία. Η ημερομηνία φιξαρίστηκε με νεότερη ειδοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς τις ομοσπονδίες-μέλη της και συνοδεύεται με ερωτήσεις, οι οποίες σχετίζονται με τα περιοριστικά μέτρα, λόγω Covid-19.

Στις γυναίκες, υπάρχουν τέσσερα γκρουπ των τριών ομάδων. Η ομάδα της ακριτικής πόλης θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της το πρώτο γκρουπ και θα έχει αντιπάλους την ιταλική Κουάτρο Μόρι Κάλιαρι (επικεφαλής) και την ισπανική Αλικάντε.
Θυμίζουμε ότι στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και η ιταλική Νορμπέλο, στην οποία υπέγραψε φέτος η Κατερίνα Τόλιου.

Η πρώτη φάση του Europe Cup προγραμματίστηκε για τις ίδιες ημέρες και στους άνδρες με τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων.
Μαζί με τις Σάρισες θα είναι διοργανωτές ομίλων στην πρώτη φάση των γυναικών η Νόβισαντ από τη Σερβία, η Νιντερκέρινγκ από το Λουξεμβούργο και η Ετιβάλ Κλερφοντέν από τη Γαλλία. Οι ακρίτες θα φιλοξενήσουν δεύτερη φορά ευρωπαϊκό γκρουπ, ενώ θα κάνουν την τρίτη συμμετοχή τους στο θεσμό.

Η Νορμπέλο θα μεταβεί στη Γαλλία για να συναντήσει στο τέταρτο γκρουπ την Ετιβάλ και τη βελγική Βεντριναμούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x