WRC

«Στο Μεξικό θα δείξει τις δυνατότητες του ο Κούμπιτσα»

Αισιόδοξος ότι ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα είναι ανταγωνιστικός στις χωμάτινες ειδικές του ράλι του Μεξικού εξέφρασε το αφεντικό της M-sport, Μάλκολμ Γουίλσον.

Την άποψη ότι ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα δείξει τι είναι ικανός να κάνει πίσω από το τιμόνι του M-sport στον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι που φιλοξενείται στις ειδικές του Μεξικού εξέφρασε ο Μάλκολμ Γουίλσον.

Το αφεντικό της ομάδας ανέφερε το πόσο επαγγελματικά αντιμετωπίζει τους αγώνες ο Πολωνός οδηγός και επισήμανε πως στις χωμάτινες ειδικές του επόμενου αγώνα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

«Είδαμε πολύ καλό ρυθμό από τον Ρόμπερτ στο Μόντε Κάρλο και όλοι ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για αυτόν στις χιονισμένες ειδικές της Σουηδίας. Αλλά φαίνεται να ανυπομονεί για τον αγώνα στο Μεξικό και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για αυτόν εκεί. Θα του δώσει τη δυνατότητα να μάθει το αυτοκίνητο», ήταν τα λόγια του Γουίλσον, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Λίγοι είναι αυτοί που έχουν ιδέα πόσο συγκεντρωμένος και επαγγελματίας είναι ο Ρόμπερτ όταν προετοιμάζεται για τους αγώνες ράλι. Πριν τον αγώνα στο Μεξικό θα κάνουμε δοκιμές στην Ισπανία , ώστε να του δώσουμε την ευκαιρία να τρέξει σε παρόμοιες συνθήκες όπως αυτές του Μεξικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x