Στοίχημα

Ειδικά Euro: Από 1.95 μέχρι... εξάρι

Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr για το Euro.

Η ώρα για το Euro του... 2020 έφτασε, με Ιταλία και Τουρκία να «ανοίγουν» τη διοργάνωση το βράδυ της Παρασκευής (11/6).

Ασφαλώς το τουρνουά φέρνει και εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές, με τους Γιάννη Πολιά και Μανώλη Μουσουράκη να σας παραθέτουν τέσσερις... special επιλογές από 1.95 μέχρι 6.00! Ο πρώτος «παίζει» με Βόρεια Μακεδονία και Κροατία, ενώ ο δεύτερος με Δανία και... Γιουσούφ Γιαζιτσί.

Ιδού οι προτάσεις:

Β. Μακεδονία: Διπλασιασμός και ας μην περάσει

Πρώτη παρουσία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για τη γειτονική χώρα, που θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πάρει όσες περισσότερες... πρωτιές μπορεί! Πρώτο γκολ, πρώτος βαθμός, πρώτη νίκη, πρώτη... πρόκριση ίσως; Δύσκολο αλλά σε κάθε περίπτωση, ο ενθουσιασμός, η τύχη του πρωτάρη αλλά και η αφέλεια που συνηθίζουν να δείχνουν οι Αυστριακοί όποτε καταφέρνουν να βρεθούν σε μεγάλα τουρνουά, συνηγορούν υπέρ του να μαζέψουν τουλάχιστον δύο ποντάκια οι Βορειομακεδόνες. Γύρω στον διπλασιασμό η απόδοση για το over 1,5 βαθμούς.

Κροατία: Γερασμένη και σε... πονηρό όμιλο

Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 θέλει να αποδείξει πως δεν ήταν... πυροτέχνημα η εκπληκτική της παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας. Ωστόσο είναι γεγονός πως η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Μετριότατη η παρουσία της στο πρόσφατο Nations League, γερασμένοι αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του ’18 (Μόντριτς, Πέρισιτς, Βίντα, Λόβρεν), με τον όμιλο κόντρα σε Αγγλία, Τσεχία και Σκωτία να είναι πονηρός. Αξίζει το under 4,5 βαθμών σε απόδοση της τάξης του 1.95 για τους δευτεραθλητές κόσμου, μία νίκη με την Σκωτία, ένα χηνάρι με τους Τσέχους και πολύ είναι!

Δανία: Αν όχι 2η, τότε τι;

Εξαιρετικό το σύνολο του Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο Σμάιχελ στο τέρμα και οι Κιάερ, Κρίστενσεν και Βέστεργκααρντ στην άμυνα, προσφέρουν ασφάλεια στα μετόπισθεν, ενώ οι Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι και Έρικσεν συνθέτουν μια «καυτή», για τα δεδομένα της χώρας, τριπλέτα στον χώρο του κέντρου. Καλές και οι μονάδες στην επίθεση, όμως, το βασικό είναι ότι όλοι μαζί συνιστούν ένα ομοιογενές σύνολο.

Με τα κουκιά, σε ό, τι αφορά τον 2ο όμιλο, να είναι μετρημένα: Από τη μία, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της Δανίας με το υπερηχητικό Βέλγιο, το οποίο αναμένεται να τερματίσει εύκολα στην πρώτη θέση. Από την άλλη, οι Σκανδιναβοί -όπως δείχνουν και αποτελέσματα όπως η οκτάρα (8-0) επί της Μολδαβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου- είναι ανώτεροι, έστω και στα σημεία, της Ρωσίας και της Φινλανδίας. Δεδομένων αυτών η απόδοση του να τερματίσουν στη 2η θέση του γκρουπ (2,75) μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και… λουκουμάκι.

Γιαζιτσί: Μαθημένος στο να «ταΐζει» τον Γιλμάζ

Αν ξέρει να κάνει κάτι καλά ο Γιουσούφ Γιαζιτσί, αυτό είναι να προσφέρει απλόχερα γκολ στον Γιλμάζ. Εμείς θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα επιλέξουμε να είναι ο πρώτος σε ασίστ από πλευράς Τουρκίας στη διοργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι έχει ανταγωνισμό για την εν λόγω διάκριση ο Τούρκος μεσοεπιθετικός. Τσαλχάνογλου, Τουφάν αποτελούν άξιους... πασαδόρους. Ωστόσο, ο «δικός μας» όχι μόνο έχει το πλεονέκτημα του ότι γνωρίζει απέξω και ανακατωτά τις κινήσεις του αρχισκόρερ της ομάδας του, Μπουράκ Γιλμάζ, από την κοινή τους -άριστη- συνεργασία στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, αλλά προσφέρεται και σε αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 6.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu