Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Με το κίνητρο της Λίβερπουλ και της ΑΕΛ

Με το βλέμμα σε Premier League και Super League η σημερινή πρόταση.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τη χθεσινή πρόταση του Μανώλη Μουσουράκη, αφού πέρασε 1/2 σημεία και συγκεκριμένα το Χ2 & over 1,5 goal στο Σοσιεδάδ-Σεβίλλη, αλλά η Σαουθάμπτον δεν έκανε τη χάρη να βάλει ένα γκολ απέναντι στην Λέστερ. Σήμερα, θα πάμε με τους φιλοξενούμενους σε Premier League και Super League, στα μοναδικά αξιόλογα ματς που υπάρχουν.

Λαμία-ΑΕΛ: Μονόπλευρο, ουσιαστικά, το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Λαμία με μια φοβερή αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο και στα playouts έχει φτάσει τους 30 βαθμούς και φαντάζει αρκετά δύσκολο να κινδυνέψει πλέον με υποβιβασμό. Αντιθέτως, η Λάρισα που και αυτή βρίσκεται σε ανοδική πορεία ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στη Φθιώτιδα για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας (23 βαθμούς), έχοντας από πάνω της τον Παναιτωλικό (24) και τον ΟΦΗ (25).

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, κάτι που έχουμε δει σε όλα τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μοναδικό πρόβλημα για τη Λαμία αυτό του Αραμπούλι, με τους Χουσίνο, Γκράουρ να είναι εκτός για την ΑΕΛ. Θα πάμε με το κίνητρο, δηλαδή με τους φιλοξενούμενους. Βρίσκουμε το να σκοράρει ένα γκολ η Λάρισα στο ματς σε απόδοση 1.60, πιστεύοντας πως θα μας επιβεβαιώσει.

Λιντς-Λίβερπουλ: Στα... ύψη η ψυχολογία της Λιντς, που την περασμένη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό (1-2) επί της Σίτι. Δεν προλαβαίνει ουσιαστικά κάποια από τις ευρωπαϊκές θέσεις η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνει στην άκρη το φουλ επιθετικό σχήμα με το οποίο αγωνίζεται. Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ είχε καλή παρουσία στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά αστοχία και Κουρτουά την έστειλαν... σπίτι της.

Το κίνητρο και εδώ είναι μονόπλευρο, αφού η Λίβερπουλ πρέπει να μπει στην τετράδα και να συμμετάσχει στο Champions League της νέας σεζόν. Η Λιντς δεν υπολογίζει στον βασικό στόπερ Κούπερ, με τους Ραφίνια, Ροδρίγο να είναι αμφίβολοι, ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει άλλα προβλήματα πέρα από τα γνωστά που την ταλαιπωρούν όλη τη σεζόν. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, αλλά και να μιλήσει η μεγαλύτερη ποιότητα και το κίνητρο. Κάτι που σημαίνει πως θα επιλέξουμε το 2 & over 2,5 goals σε απόδοση κοντά στο 2,30.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου
Λαμία-ΑΕΛ (να σκοράρει ένα γκολ η ΑΕΛ στο ματς)
Λιντς-Λίβερπουλ (2 & over 2,5 goals)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu