Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Σε καλό φεγγάρι η Βιγιαρεάλ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής (11/4) από τη La Liga και τη Serie A.

Από την Α’ Ισπανίας και την Α’ Ιταλίας προέρχονται οι δύο επιλογές της σημερινής στήλης, με ένα σημείο και ένα combo με γκολ να μας προσφέρουν μια αξιόλογη δυάδα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται εν μέσω των διπλών αναμετρήσεων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προημιτελικά του Europa League, ωστόσο δεν μπορεί να… παραβλέψει το πρωτάθλημα, όπου ισοβαθμεί με Σοσιεδάδ και Μπέτις σε μια σκληρή μονομαχία για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η ομάδα του Έμερι έρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Από την άλλη, η Οσασούνα έμεινε… άσφαιρη στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-3-1) κι έχασε την ευκαιρία να ξεμπερδέψει με την παραμονή.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το γεγονός πως το τελευταίο διπλό των «ροχίγιος» στην έδρα της Βιγιαρεάλ καταγράφηκε πριν από 11 χρόνια. Έκτοτε μετράει μία ισοπαλία και 4 ήττες, οι 3 τελευταίες με σκορ 3-1!

Προφανώς και όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις των γηπεδούχων, που είναι ανώτεροι από την Οσασούνα. Ο άσος κυμαίνεται σε αποδόσεις κοντά στο 1.70 και αξίζει τον κόπο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ: Η ομάδα της Γένοβα έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο αυτό δεν την αποτρέπει από το να «χτυπάει» όλα τα ματς, όπως φάνηκε και με την απόδοσή της κόντρα στη Μίλαν την περασμένη αγωνιστική, όταν και πήρε το 1-1 από τους «ροσονέρι».

Στην αντίπερα όχθη, οι «παρτενοπέι» υπέστησαν την ήττα από τη Γιουβέντους (2-1 εκτός) την Τετάρτη και προσγειώθηκαν απότομα στην πραγματικότητα, αφού διεκόπη το αήττητο σερί τους των 6 αγώνων.

Περιμένουμε μια αναμέτρηση με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν από δύο ομάδες που φημίζονται για την επιθετικογενή νοοτροπία τους. Ο συνδυασμός G/G και over προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Οι προτάσεις της ημέρας:
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα 1
Σαμπντόρια – Νάπολι G/G+Over 2,5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu