Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Το Βέλγιο διπλασιάζει τα χρήματά μας!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματάει με τίποτα στο Euro και το Βέλγιο είναι έτοιμο να μας βγάλει για ακόμη μια φορά ασπροπρόσωπους!

Το Euro συνεχίζει δυναμικά να μας κρατάει παρέα αυτό το καλοκαίρι και όσο περνούν οι μέρες η αγωνία αναφορικά με τις προκρίσεις στους «16» μεγαλώνει. Ήδη πολλές ομάδες έπαιξαν για δεύτερη στη φάση των ομίλων και δειλά δειλά βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα αναφορικά με τα εισιτήρια της επόμενης φάσης.

Στον Β’ όμιλο, η Ρωσία επικράτησε χθες 1-0 της Φινλανδίας, με τις δύο χώρες να ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς, όσους έχει και το Βέλγιο που θα κοντραριστεί απόψε (19:00) απέναντι στη Δανία. Πρόκειται για ένα ματς που οι δύο «μονομάχοι» είναι προγραμματισμένο να τιμήσουν τον μαχητή της ζωής Κρίστιαν Έρικσεν, που πριν από λίγες μέρες σόκαρε όλο τον πλανήτη.

Δανία-Βέλγιο: Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Δανοί σαφώς και έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα αφού παίζουν στην Κοπεγχάγη, ωστόσο η απουσία του Έρικσεν εκτός ότι δεδομένα τους έχει αποσυντονίσει ψυχολογικά, κάτι που φάνηκε και κόντρα στη Φινλανδία, αποτελεί και βασική έλλειψη από το οργανωτικό κομμάτι ου πιθανότατα να στοιχίσει.

Από την άλλη πλευρά, το Βέλγιο έδειξε από την αρχή του τουρνουά κόντρα στη Ρωσία ότι δεν αστειεύεται. Με μπροστάρη επιθετικά τον καυτό Λουκάκου, οι Βέλγοι δεν στοχεύουν σε τίποτα λιγότερο από το να στεφθούν για πρώτη φορά νικητές του Euro και μεταξύ μας, αν δεν το κάνουν και με αυτή την μαγική φουρνιά παικτών που έχουν στη διάθεσή τους, δύσκολα θα τους παρουσιαστεί τόσο μεγάλη ευκαιρία.

Η πρόταση μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το διπλό σε απόδοση που «παίζει» στις περισσότερες στοιχηματικές πάνω από το 2,00! Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την απόδοση στο ματς με τους Ρώσους και είδαμε πως… κατέληξε. Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσουμε σε έναν ακόμα εύκολο διπλασιασμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu