Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Ιταλία-Ισπανία με γκολ μεν, αλλά...

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr από το Nations League.

Εβδομάδα εθνικών ομάδων και σε ό, τι αφορά την ευρωπαϊκή μεριά, η αρχή θα γίνει με ημιτελικό Nations League. Η Ιταλία υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (6/10, 21:45) την Ισπανία στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου, με τον νικητή να αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (10/10) τον αντίστοιχο από το Βέλγιο-Γαλλία.

Εφόσον η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρωθεί ισόπαλη, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εάν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Οι δύο ομάδες είχαν συγκρουστεί πριν από ακριβώς τέσσερις μήνες (6/7) στα ημιτελικά του Euro 2020, όταν η «Σκουάντρα Ατζούρα», μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας (και της παράτασης), πήρε μέσω της «ρώσικης ρουλέτας» την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου και επικράτησε της Αγγλίας.

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι σαν να αποδιοργανώθηκε λίγο από την τεράστια αυτή επιτυχία του, καθώς μετέπειτα έμεινε χωρίς νίκη κόντρα σε Βουλγαρία (1-1, 2/9) και Ελβετία (0-0, 5/9) για το 3ο γκρουπ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βέβαια, εν συνεχεία ακολούθησε το ξέσπασμα (5-0, 8/9) επί της Λιθουανίας, τη στιγμή που παραμένει αήττητο για 37 σερί παιχνίδια!

Κακή… επανεκκίνηση στα προκριματικά και για την Ισπανία, η οποία ηττήθηκε 2-1 (2/9) στην έδρα της Σουηδίας, για να ακολουθήσουν όμως δύο «καθαρές» νίκες απέναντι σε Γεωργία (4-0, 5/9) και Κόσοβο (0-2, 8/9).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Λουίς Ενρίκε αντιμετωπίζουν πρόβληματα με τα φορ, αφού οι Ιμόμπιλε και Μπελότι από τη μία και Μοράτα και Μορένο από την άλλη, είναι τραυματίες. Έτσι, αμφότεροι σκέφτονται να παρατάξουν τις ομάδες του με «ψευτοεννιάρι» στην κορυφή. Από εκεί και πέρα, σημαντικές κρίνονται για την Ισπανία οι απουσίες των Σέρχιο Ράμος, Πέδρι και Γιορέντε, ενώ για την Ιταλία των Σπινατσόλα και Φλορέντσι.

Η πρόταση για το ματς είναι να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28', κάτι που εντοπίζεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.00: Η λογική λέει πως οι δύο ομάδες θα μπουν προσεκτικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεδομένης και της ποιότητάς τους θεωρητικά ένα τέρμα μπορεί να σημειωθεί. Ας είναι το 29ο λεπτό αυτό το… σημείο καμπής. Εξάλλου, πρόκειται για κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι τους στο Euro (60' Κιέζα – 80' Μοράτα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu