Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Το έχει ξανακάνει ο Ιωνικός, το κίνητρο η Σοσιεδάδ

Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Ελλάδα και Ισπανία.

Σε δύο αναμετρήσεις της Super League 1 και της La Liga στρέφει την προσοχή της η στήλη για την Κυριακή (27/2), με τις αποδόσεις αμφοτέρων να προσεγγίζουν ή και να ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

ΠΑΟΚ-Ιωνικός (17:15, 25η αγωνιστική της Super League 1):

Με την ψυχολογία στα ύψη κατεβαίνουν στην αναμέτρηση οι δύο ομάδες. Οι μεν Θεσσαλονικείς έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League, οι δε φιλοξενούμενοι έχοντας ρίξει «τεσσάρα» (4-0) στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής επί του Απόλλωνα.

Πολλές και κομβικές οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει στους Άκπομ, Μουργκ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Κρέσπο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα, ενώ έχει να διαχειριστεί και την κούραση από την παράταση με τη Μίντιλαντ. Λιγότερα (αλλά εξίσου σημαντικά) τα προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κάνιας και Κιάκο.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ιωνικός σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 1.90: Χωρίς άγχος θα παίξουν οι φορμαρισμένοι Νικαιώτες, οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες και την κούραση του ΠΑΟΚ. Μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις στην κόντρα. Υπενθυμίζεται ότι με το 3-2 του πρώτου γύρου αποτελούν και την ομάδα που υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς στην τελευταία τους ήττα στο πρωτάθλημα (έκτοτε οι τελευταίοι τρέχουν αήττητο σερί έντεκα αγώνων). Να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός έχει πετύχει γκολ στα τρία πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Οσασούνα (19:30, 26η αγωνιστική της La Liga):

Οι Βασκοί ψάχνουν τη νίκη κόντρα στην Οσασούνα για δύο λόγους. Πρώτον, στην προσπάθειά τους να επανέλθουν στην εξάδα (αυτή τη στιγμή είναι 7οι και στο -1). Έπειτα -και ίσως και σημαντικότερο σε τέτοιες περιπτώσεις- επειδή ψάχνουν μια αντίδραση, ύστερα από την «τεσσάρα» (4-0) στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπιλμπάο αλλά και από τον αποκλεισμό από τη Λειψία στο Europa League.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι (11οι) δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, πέρα από το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι η νίκη της Σοσιεδάδ σε αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 2.00: Πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας η Οσασούνα. Ωστόσο, το κίνητρο ανήκει στους γηπεδούχους, των οποίων η ποιότητα είναι δεδομένη. Αξίζει η τιμή του άσσου.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

ΠΑΟΚ-Ιωνικός: Over 0,5 γκολ Ιωνικός 1.95
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Οσασούνα: 1 2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu