Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Γκολ… παντού!

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει γκολ φέτος και θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο.

Εξαιρετικά κυλάνε οι… στοιχηματικές ημέρες στο Euro, αφού μέσα από το sportfm.gr έχει βρει πάρα πολλές φορές τον δρόμο προς το ταμείο μέχρι τώρα. Μαζί, από αυτή εδώ τη στήλη, ξεκινήσαμε εξαιρετικά στο Euro με τη νίκη της Ιταλίας, αλλά και τον σκόρερ Ιμόμπιλε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Σουηδία-Σλοβακία: Η Σουηδία έπαιξε αρκετά αμυντικά, αλλά εν μέρει ήταν λογικό στην πρεμιέρα κόντρα στην Ισπανία. Παρόλα αυτά πήρε τον βαθμό (0-0) και αν αδικεί κάποιον το αποτέλεσμα είναι η Σουηδία, που έδειξε στην κόντρα ότι είναι τρομερά επικίνδυνη και μπορεί να βρει φάσεις και γκολ, εφόσον είναι πιο προσεκτική.

Εντυπωσιακή ήταν, πάντως, και η Σλοβακία στην δική της πρεμιέρα. Τρομερά διαβασμένη, άριστη τακτική και νίκη με 2-1 κόντρα στην Πολωνία. Αν δεν χάσει σήμερα, θα αγκαλιάσει την πρόκριση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να σκοράρει και νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα το κάνει.

Το goal/goal σε απόδοση 2,20 είναι εξαιρετικό!

Κροατία-Τσεχία: Οι Κροάτες δεν μας… τρέλαναν στην πρεμιέρα με την Αγγλία, ηττήθηκαν 1-0 και πρέπει σήμερα να κερδίσουν όπως και δήποτε για να συνεχίσουν να ελπίζουν για την πρόκριση. Πολύ ποιοτική αλλά και… γερασμένη ομάδα οι Κροάτες, έπαιξαν σε χαμηλό τέμπο κόντρα στην Αγγλία, ωστόσο αν ανεβάσουν ταχύτητα μπορούν να θυμίσουν την ομάδα που πριν μια τριετία πήγε στον τελικό του Μουντιάλ.

Εξαιρετική πρεμιέρα και για την Τσεχία, η οποία επικράτησε 2-0 της Σκωτίας και αν δεν χάσει σήμερα θα είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους «16». Κυνική ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της, παίζει με σκοπιμότητα και αρκετά… σφιχτά. Θα βρει γκολ, αλλά βλέπω και σίγουρα να δέχεται αφού έχει και την απουσία του Βάβρο.

Το goal/goal και εδώ στο 1,90 θα το… τιμήσουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu