Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Βέλγιο με τα… μπούνια!

Βέλγιο και Γαλλία κοντράρονται στον ημιτελικό του Nations League, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Nations League θα λάβει σήμερα κάτοχο, με την ομάδα που θα προκριθεί από το Βέλγιο-Γαλλία να γίνεται γνωστή λίγο πριν τις 12 το βράδυ. Ήδη στον τελικό βρίσκεται η Ισπανία, που έκαμψε την αντίσταση της Ιταλίας.

Βέλγιο-Γαλλία (21:45): Στο «Allianz Stadium» του Τορίνο διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός. Βέλγιο και Γαλλία κοντράρονται σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις αποδόσεις να είναι σχετικά μοιρασμένες και το ματς να αναμένεται αμφίρροπο.

Το Βέλγιο αποκλείστηκε στην οκτάδα του περασμένου Euro από την Ιταλία, ωστόσο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη συνέχεια έκανε ένα σχετικά εύκολο 3/3 χωρίς να πατήσει το... γκάζι. Ξεκίνησε με την πεντάρα στην Εσθονία (2-5), ενώ ακολούθησαν η τριάρα στην Τσεχία (3-0) και το επαγγελματικό «διπλό» στη Λευκορωσία (0-1).

Από τη μεριά της, η Γαλλία που χαιρέτησε το Euro από τη φάση των «16» όταν και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ελβετία, δείχνει σαφώς επηρεασμένη και οι εμφανίσεις της είναι απογοητευτικές. Δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 απέναντι σε Βοσνία (εντός) και Ουκρανία (εκτός), αλλά και μια νίκη με 2-0 επί της Φινλανδίας, χωρίς να πείσει ιδιαίτερα. Ο Γκριζμάν κουβαλάει μόνος του το… καράβι στις πλάτες του, βλέποντας τον Εμπαπέ μία να μην παίζει λόγω τραυματισμού και όταν αγωνίζεται να μην κάνει καλές εμφανίσεις.

Ξεκάθαρα πάμε με το μομέντουμ, που δείχνει να είναι με το Βέλγιο και τη νίκη του να προσφέρεται σε απόδοση κοντά στον τριπλασιασμό (2.90). Για μικρότερο ρίσκο, επιλέγουμε το 1.95 για την πρόκριση του Βελγίου και είμαστε καλυμμένοι στο ενδεχόμενο παράτασης.

Πάμε και σε δύο ειδικά στοιχήματα. Το να σκοράρει ο Ρομέλου Λουκάκου (ο οποίος θα βάλει δύσκολα στα αντίπαλα στόπερ) στο ματς το βρίσκουμε σε απόδοση 2.40, ενώ από την άλλη μεριά να έχει ο Γκριζμάν μια τελική στην εστία είναι γύρω στο 1.75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu