Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Με… τσακισμένο τον εγωισμό ο Παναθηναϊκός

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr από τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Απόψε ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα με συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται μπροστά στο κοινό του τη Φενέρμπαχτσε.

Από νωρίς στα... βάσανα και τον προβληματισμό Παναθηναϊκός. Στην πρεμιέρα της Euroleague, οι «πράσινοι» παρουσίασαν αποκαρδιωτική εμφάνιση γνωρίζοντας την ήττα 75-63 από την «πρωτάρα» Μονακό στο Πριγκιπάτο. Οι Πέρι και Νέντοβιτς έμειναν στο μηδέν με συνολικά 0/9 σουτ εντός πεδιάς (0/8 τρίποντα), σε μια κακή επιθετική βραδιά για όλη την ομάδα. Το «τριφύλλι» σούταρε με μόλις 20% πίσω από τα 6.75μ. (4/20), ενώ είχε μόνο 7 ασίστ για οκτώ λάθη.

Την Κυριακή, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη υπέστη νέο «στραπάτσο», χάνοντας και στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League με 81-71 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός απώλεσε διαφορά 19 πόντους, με το επιμέρους σκορ των δύο τελευταίων δεκαλέπτων να ήταν 57-28! Για ακόμα μία φορά ήταν άστοχος από μακριά (9/36 τρ., 25%), με τον Μέικον να προστίθεται στην... παρέα των Νέντοβιτς και Πέρι, καθώς και οι τρεις μαζί είχαν 3/20 τρίποντα!

Από την άλλη τώρα, η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στη Euroleague. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί βέβαια να είδε την ομάδα του να μπαίνει δυναμικά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με ένα 14-0, όμως δυσκολεύτηκε αρκετά για να φτάσει στο τελικό 61-57. Εκνευριστικά άστοχοι οι Τούρκοι από την περιφέρεια με 4/18, κρατούν τις 18 ασίστ στα 24 εύστοχα σουτ. Την Κυριακή δυσκολεύτηκαν εκ νέου, ωστόσο πήραν και πάλι τη νίκη με 71-63 επί της Πετκίμ Σπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Αμφότερες δείχνουν πως ακόμα ψάχνονται και δεν πατούν καλά στα πόδια τους. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός χάνει και αυτό δεν τον βοηθάει καθόλου στο να χτίσει ψυχολογία και να κερδίσει... χρόνο. Η Φενέρ διαθέτει πιο ποιοτικό και πλήρες ρόστερ σε σχέση με τους γηπεδούχους. Έστω και δύσκολα, οι Τούρκοι μπορούν να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 2(-4.5) 1.85

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu