Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr: Ελληνικό παιχνίδι με ημίχρονο και γκολ

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr για την Πέμπτη από τη Super League 1.

Στην τελευταία μας επικοινωνία, την προηγούμενη Πέμπτη, τα γκολ στο Λεβερκούζεν επέστρεψαν το ποντάρισμα, ενώ η σπουδαία Λιόν πλήρωσε άνετα το διπλό σε DNB στην Γλασκώβη. Σήμερα το μενού είναι αλλιώτικο, με δύο επιλογές από τη Super League 1

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι γηπεδούχοι είδαν ένα υπέροχο γκολ του Άοσμαν να τους δίνει την πρώτη τους νίκη στη σεζόν ενάντια στον Άρη και η ομάδα του Δημήτρη Σπανού φιλοξενεί σήμερα εκείνη του Ηρακλή Μεταξά με στόχο να χτίσει σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Στον δε ΠΑΣ, ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος δεν περίμενε ότι η ομάδα του θα έχει το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Το ματς στη Νίκαια ωστόσο θα είναι διαφορετικό, καθώς αυτή τη φορά οι Ηπειρώτες δεν θα έχουν τον ρόλο του αουτσάιντερ.

Σαφώς και αναμένεται μαζεμένο το ματς, δύσκολα θα ανοιχτούν οι δύο ομάδες – τουλάχιστον από νωρίς. Κλείνει το μάτι η ισοπαλία στο ημίχρονο, σε αποδόσεις που κυμαίνονται μεταξύ 1.80 και 1.90.

Βόλος-Ατρόμητος: Η δεύτερη ομάδα που ξεκίνησε με 2/2 στο πρωτάθλημα είναι εκείνη του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Σήμερα, θα αντιμετωπίσει τον προκάτοχό του, Άνχελ Λόπεθ, που είδε τους παίκτες του να την πατάνε στο τέλος από τον Παναιτωλικό.

Εξαιρετικοί επιθετικά οι Βολιώτες, με Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ να έχουν ήδη από δύο τέρματα έκαστος. Οι Περιστεριώτες από τη μεριά τους, εμφάνισαν προβλήματα στα μετόπισθεν στην πρόσφατη ήττα τους, ενώ και στο Φάληρο, στην πρεμιέρα, χρειάστηκαν και την τύχη για να δουν την εστία τους να μένει αλώβητη.

Μοιρασμένες οι αποδόσεις, κλείνουν το μάτι τα γκολ, με το ασιατικό over 2 να εντοπίζεται γύρω στο 1.70 με 1.75. Σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς δύο τέρματα, το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu