Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Ο... Mr Europa και τα γκολ

Η στοιχηματική πρόταση της Πέμπτης (8/4) από το Europa League.

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή βραδιά, με τις προτάσεις του Μανώλη Μουσουράκη να επιβεβαιώνονται αμφότερες και να πληρώνουν συνολική απόδοση άνω του 2.80. Απόψε το βλέμμα στρέφεται στο Europa League, που έφτασε αισίως στη φάση των προημιτελικών.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Βιγιαρεάλ (22:00): Η τεράστια υπέρβαση με την πρόκριση επί της Τότεναμ έφερε την πρωταθλήτρια Κροατίας στους «8», όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του... Mr Europa, Ουνάι Έμερι. Ασφαλώς οι Ισπανοί αποτελούν το φαβορί, όμως η Ντινάμο δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει και θα κάνει το παιχνίδι της.

Με το μυαλό στην Ευρώπη, οι γηπεδούχοι κόλλησαν στο 1-1 με την Σιμπένικ το Σάββατο και ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή της εγχώριας λίγκας με την Όσιγιεκ, την ώρα που το «κίτρινο υποβρύχιο» προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες και πηγαίνει ορεξάτο στην Κροατία. Αιχμή του δόρατος ο πολύ φορμαρισμένος Μορένο, που έχει έξι γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια και αναμένεται να αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα της Ντινάμο.

Αήττητοι σε εντός έδρας ματς στο Europa από το 2014 οι γηπεδούχοι, ιντριγκάρει το διπλό σε απόδοση διπλασιασμού αλλά το πρόσφατο κάζο της Τότεναμ προβληματίζει. Από την στιγμή που και οι δύο ομάδες είναι αξιόπιστες όσον αφορά στο σκοράρισμα, φαντάζει ελκυστικό το 1.75 για G/G ή over 2,5. Ειδικά η ομάδα του Έμερι μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον δις στην καλή της βραδιά, συνεπώς μπορεί να... σύρει τον χορό και οδηγήσει σε υψηλό σκορ, είτε με την συμβολή της ομάδας του Νταμίρ Κρζναρ, δίχως αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu