Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της μέρας: Με τη «δίψα» της Αγγλίας και τα αμυντικά θέματα της Ολλανδίας

Οι στοιχηματικές προτάσεις της μέρας από το Euro 2020.

Στην τρίτη της μέρα μπαίνει η διοργάνωση του Euro 2020 και η στήλη θα συνεχίσει να κινείται στους ρυθμούς της. Με τον Γιάννη Πολιά να επιβεβαιώνεται στη μία από τις δύο χθεσινές του προτάσεις -αφού βγήκε σωστός για την Ουαλία, αλλά του τα χάλασε η Ρωσία- την Κυριακή (13/6) θα ασχοληθούμε με τις πρώτες αγωνιστικές των Group C και D.

Αγγλία-Κροατία (16:00): Φοράει τα γιορτινά του το Λονδίνο, ελπίζοντας ότι η εθνική Αγγλίας θα εκκινήσει δυναμικά στη διοργάνωση και στον 4ο όμιλο, ώστε να επιστρέψει στο «Γουέμπλεϊ» στις 11 Ιουλίου για τον τελικό. Διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ τα «τρία λιοντάρια», δεμένο σύνολο και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τα 6/7 παιχνίδια τους στη χώρα τους σε περίπτωση που φτάσουν μέχρι το τέλος. Το θέμα, ωστόσο, προς το παρόν είναι το τι θα κάνουν απέναντι στην Κροατία. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προκρίθηκε στην τελική φάση ως πρώτη στον όμιλό της, ενώ στα φιλικά δεν εντυπωσίασε (νίκησε 1-0 τις Ρουμανία και Αυστρία).

Ούτε η Κροατία αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην προκριματική φάση, αφού άφησε πίσω της τις Ουαλία, Σλοβακία και Ουγγαρία. Στους φιλικούς της αγώνες υπέστη την ήττα (1-0) από το Βέλγιο, ενώ έμεινε στο 1-1 με την Αρμενία.

Στα αγωνιστικά νέα, τα δύο εθνικά συγκροτήματα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τα σέντερ μπακ τους, Χάρι Μαγκουάιρ και Ντέγιαν Λόβρεν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν συγκρουστεί και στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018, με τους Κροάτες να παίρνουν την πρόκριση (2-1) στην παράταση.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι 1+Under 3,5 σε απόδοση που κυμαίνεται στο 2,00: Ελπίζει να είναι η χρονιά της. Το εάν θα φτάσει μέχρι και την κατάκτηση θα φανεί στο… χειροκρότημα. Πάντως, έχει τη δυνατότητα να εκκινήσει με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις της. Εξάλλου και η Κροατία δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά επίπεδα του 2018. Θα στηρίξουμε τη νίκη των Άγγλων σε συνδυασμό με το να μην ανοίξει και πολύ το παιχνίδι. Εξάλλου, το under 2,5 επιβεβαιώθηκε σε όλα τα φιλικά των δύο ομάδων. Εμείς θα βάλουμε και ένα «μαξιλαράκι» παραπάνω.

Ολλανδία-Ουκρανία (22:00): Μετά το 2014 εκ νέου σε κορυφαία διοργάνωση. Η Ολλανδία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, έχοντας ωστόσο και πολλά προβλήματα. Με τους Φαν Ντάικ, Σίλενσεν και Φαν Ντε Μπεκ να μένουν -ελέω τραυματισμών ή κορωνοϊού- εκτός διοργάνωσης, αλλά και τον ανέτοιμο Ντε Λιχτ να χάνει το πρώτο παιχνίδι, υπάρχουν αγωνιστικά ζητήματα για τους «Οράνιε», κυρίως στα μετόπισθεν. Επικράτησαν 3-0 της Γεωργίας, ενώ δέχτηκαν δύο τέρματα από τη Σκωτία στο τελικό 2-2 σε ό, τι αφορά τα ματς προετοιμασίας τους.

Με εκκωφαντικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση η Ουκρανία, η οποία προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλό της αφήνοντας στη 2η θέση την Πορτογαλία. Ολοκλήρωσε με άριστες εντυπώσεις τα φιλικά της, αφού επιβλήθηκε 4-0 της Κύπρου. Υπάρχει ερωτηματικό με την κατάσταση ετοιμότητας του ποιοτικότατου εξτρέμ Τσιγκάνκοφ, ο οποίος λογικά θα προστατευθεί για την επόμενη αναμέτρηση.

Η πρότασή μου για το ματς είναι το goal/goal σε απόδοση που κυμαίνεται στο 1,95: Μια επιλογή, η οποία στηρίζεται κυρίως στα αμυντικά ζητήματα που έχει η Ολλανδία. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς η Ουκρανία έχει τις μονάδες, προκειμένου να απειλήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu